Take me back to Great Britain!

Nå om dagene drømmer jeg så alt for mye om å reise tilbake til de britiske øyene. 

Min første og eneste reise (så langt) til England og London var i februar 2014. Det var en del av min konfirmasjonsgave og London hadde lenge stått på min reisemål-liste. Jeg har alltid elsket tanken på å oppleve den engelske\britiske kulturen og landskapene. Harry Potter serien ga meg mine første forventninger om den britiske dialekten og mye forventninger til kulturen. 

Om det er et sted i Europa jeg kunne dratt til så er det til de Britisk\irske øyene. Altså England, Scotland, Wales eller Irland. Jeg elsker hvordan det engelske språket er ulikt i form av interessante dialekter  og alle murhusene som ser ganske like ut. Nå i høst har jeg hatt en utrolig stor trang til å reise tilbake til "over dammen". Noen drømmer er å besøke "The making of Harry Potter", shopping i Oxford Street. sightseeing i London for å se hvor div. Sherlock og Doctor Who scener er inspilt (heheh ^^), se en musikal + å besøke andre kjente attraksjoner.

I mellomtiden er alt jeg kan gjøre å se tilbake på gamle minner fra en fantastisk by!

Hva er ditt "Take me back" sted? 

8 kommentarer

Linnea Snow ♛

10.10.2015 kl.12:15

Jeg er akkurat som deg. Nå har jeg vært i London 3 ganger og en gang i både Edinburgh og Dublin. Mangler bare Wales så har jeg vært på alle plassene. Jeg føler at jeg har reist dit så mye så det er mitt andre hjem. Hver eneste gang jeg er der så vil jeg ikke hjem. Mye av grunnen er fordi nordmenn er så utrolig frekke og ufyselige i forhold til britene. Jeg elsker dem! Jeg elsker også kulturen de har og det at det meste av mat, klær og transport er mye billigere enn i Norge. Kunne godt tenkt meg å bo der i en periode av livet mitt og da måtte det ha blitt Skottland eller Irland. Jeg er veldig interessert i vikingtid, middelalder og historie, så disse britiske øynene er spot on for min del. Neste tur blir forhåpentligvis på våren eller litt etter nyttår. Da skal jeg til Skottland igjen og da skal jeg reise rundt i landet. Må leie bil og greier og det å faktisk kjøre på andre siden av veien, det kan blir interessant!

Jeg anbefaler virkelig å ta deg en tur innom Making of Harry Potter når du får muligheten. Det er absolutt fantastisk og du burde ha med deg MYE penger... ehehhe. Gjett hvem som shoppa seg blakk der?

Oi, det her ble mye, men jeg blir så glad når jeg ser at andre folk liker disse plassene også! :D

geekyseahorse

10.10.2015 kl.14:52

Linnea Snow ?: Jeg er helt enig med deg! Britene er mye mer vennlige enn nordmenn. Jeg har også alltid drømt om å bo der, å håper på å kunne gjøre det om ikke altfor mange år! Det er noe som gjør at jeg føler meg veldig hjemme der, og det kan jo være noe med at jeg er veldig interessert i kulturen, aksentene og selvfølgelig er Harry Potter en av de tingene jeg nerder aller mest og gjør at jeg vil så gjerne oppleve mer av det en kan få med seg av kulturen igjennom seriene!
Jeg skal så absolutt innom The making of Harry Potter minst én gang i mitt liv! Det stemmer at det er gøy når man finner andre som liker de samme stedene som en selv! :D

Linnea Snow ♛

10.10.2015 kl.16:55

Harry Potter er vel det største trekkplasteret for min del også. Det å vokse opp med Harry Potter har virkelig vært en utrolig fin ting og The Making of er en utrolig fin plass å være på. Jeg har ei venninne som allerede har vært der 3 ganger og hun kan ikke få nok, haha!

Jeg traff en fyr på London Dungeon sist gang jeg var i London og han kunne fortelle meg at hvis du tok et tog mot Skottland fra Kings Cross så kunne du kjøre over broen som Harry Potter kjører over når han skal til Galtvort! Han hadde visst gjort det mange ganger, for han var kjempefan av Harry Potter. Jeg husker ikke eksakt hvilket tog det var, men neste gang jeg snakker med han så skal jeg spørre!

Naturen og kulturen er virkelig flott i de landene der, så om jeg ikke ender opp med å bo der så ender jeg nok opp med å reise dit 3 - 4 ganger i året og være der noen uker, haha xD

geekyseahorse

10.10.2015 kl.17:10

Linnea Snow ?: Det å besøke the making of harry potter tror jeg ville vært en helt fantastisk opplevelse for meg og mest sannsynligvis følelsesladdet, heh. Åååå, så utrolig kult! Jeg måå ta det toget en gang! ELSKER naturen, kulturen og rett og slett alt av Harry Potter serien så det blir nok et must for meg + å besøke Skottland har jeg og virkelig lyst til! Har så utrolig lyst til å besøke gamle borger\slott og selvfølgelig Loch Ness.
Er helt enig med deg; hvis jeg ikke kommer til og bo der, blir det ihvertfall en god del turer dit i ny og ne uansett! :D

Linnea Snow ♛

10.10.2015 kl.23:57

Da dagen endelig kommer og du skal på making of harry potter så burde du være der når de har dekorert alt til jul og galtvort modellen er dekket av snø. Jeg var der første dagen med snø inne på utstillingen og det var absolutt nydelig! De hadde til og med det store juletreet i innganshallen ved billettlukene der! Jeg klarte å finne frem et innlegg jeg skrev etter turen hvor jeg har postet litt bilder fra making of!

http://linneasnow.blogg.no/1385546974_back_on_track__london.html

Dette er jo bare bittebittelitt av bildene jeg tok, men det er jo noe!

Natur er virkelig noe jeg elsker og naturen som de har i Storbritannia er absolutt nydelig. I Irland var det utrolig fint!

Jeg ønsker også å besøke mange borger og slott. Jeg tenker å planlegge den neste turen min til Skottland og booke meg inn på slott hvor de har blitt omgjort til hotell osv. Det tror jeg kommer til å bli spennende :D

Loch Ness har alltid vært syke fascinerende og interessant for meg, så jeg må også prøve å få tatt meg en tur dit en gang. Jeg ser for meg at det er kjempefint der :D

geekyseahorse

11.10.2015 kl.00:59

Linnea Snow: Galtvort i juletida høres enda bedre ut! :D Jepp, må prøve å komme meg dit på det tidspunktet! Skal sjekke ut innlegget nå straks!
Ja, naturen er helt nydelig, har ikke fått besøkt Irland ennå, men det er nok det neste på lista i UK. Skottland blir vel neste etter der, og da høres det utrolig spennende og besøke et gammelt slott omgjort til hotell :O :D
Alt i alt tror jeg hele UK og Irland er noe ihvertfall jeg bør få med meg! Alt høres så spennende ut og jeg får bare mer og mer lyst til å legge ut på reising! :D

Caroline

11.10.2015 kl.11:33

så fine bilder (:

geekyseahorse

11.10.2015 kl.11:58

Caroline: Tusen takk! :D

Skriv en ny kommentar

En sjøhest som nerder alt mulig rart! ^^ Musikk, kunst, gaming, serier osv. Min lidenskap er og jobbe med musikk og ellers er jeg en nybegynner cosplayer! Forhåpentligvis skal jeg klare å være aktiv her, og muligens gi litt inspirasjon!

legg meg til som venn

Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits