Desucon: Cosplay & Japan forberedelser

Nå er det bare 1 uke igjen til desucon: Cosplay & Japan.! ^^ 

Wihuu! har gledet meg lenge, men er fortsatt ikke 100% sikker på om jeg drar eller ikke. Jeg mangler fortsatt en del detaljer på mitt (første :O) cosplay, og ellers er grunnen at jeg vet det går en del penger der, heh. Men jeg håper og satser på å dra ^^

Skal du på desucon? I så fall skal du cosplaye, og hvem? Om jeg drar blir mitt cosplay et ganske enkelt cosplay av Touka Kirishima fra Tokyo Ghoul. Tokyo ghoul står ganske høyt oppe på lista over mine favoritt animeserier. Og ettersom Touka er min favoritt karakter der og en karakter jeg kan se mye av meg selv i, har jeg valgt å cosplaye henne. Ihvertfall prøve, jeg er absolutt helt nybegynner når det gjelder cosplaying, men det virker så utrolig gøy og facinerende!Skal du på desucon? I så fall skal du cosplaye, og hvem?

4 kommentarer

sentrumjenta

11.10.2015 kl.14:29

Elsker cosplay har hatt så lyst lenge å dra på desucon :D jeg synes det er litt vanskelig siden man kan være så mye, men jente link :D ha en fin dag <3

geekyseahorse

11.10.2015 kl.17:04

sentrumjenta: :D Ja, det er utrolig mye man kan være, men jente link er en god idé! Har sedd et par som har vært det! :)
Ha en fin dag videre du og <3

Verona Tore'sdotter

18.10.2015 kl.23:03

awesome! :D

geekyseahorse

19.10.2015 kl.08:28

Verona Tore'sdotter: :D

Skriv en ny kommentar

En sjøhest som nerder alt mulig rart! ^^ Musikk, kunst, gaming, serier osv. Min lidenskap er og jobbe med musikk og ellers er jeg en nybegynner cosplayer! Forhåpentligvis skal jeg klare å være aktiv her, og muligens gi litt inspirasjon!

legg meg til som venn

Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits