Rydde, rydde, rydde

God ettermiddag! :)

Nå har jeg tatt fatt på gårsdagens oppgave som var å bli ferdig å rydde rommet mitt. Det tar sin tid det kan man vel si seg enig i, men det verste er når du finner igjen så mye gøy du hadde glemt du hadde. Det er nok der jeg bruker mest tid. Åj jeg har jo et munnspill liggende og jeg har ennå ikke lært meg det. Nei, da er det bare og gå til youtube og finne en "tutorial" på det. Wooops så ble jeg sittende og spille på munnspillet i en time eller to.

Dette skjedde meg for bare noen uker siden da jeg skulle rydde. Veldig ofte så forekommer slike episoder, og da er det kanskje ikke så rart ryddingen tar flere timer eller også opp til flere dager. Heldigvis begynner jeg og nærme meg slutten av rotet mitt. Nå gjenstår bare det å henge opp klærne som er ferdig vasket og sortere litt klær, ta frem varmere gensere osv. 


Ha en fin ettermiddag\kveld videre! :)

4 kommentarer

Bina

26.10.2015 kl.18:29

Ha en fin Mandagskveld! <3 Ta også gjerne en tur innom bloggen min, det hadde jeg satt stor pris på! :) Klem fra meg.

geekyseahorse

27.10.2015 kl.12:02

Bina: Tusen takk! :D

sentrumjenta

28.10.2015 kl.11:01

Morsomt og rydde og finne ting man har glemt :) hehe ha en fin dag kos deg masse:))

geekyseahorse

28.10.2015 kl.19:34

sentrumjenta: Ja det er det! Takk, du og :D

Skriv en ny kommentar

En sjøhest som nerder alt mulig rart! ^^ Musikk, kunst, gaming, serier osv. Min lidenskap er og jobbe med musikk og ellers er jeg en nybegynner cosplayer! Forhåpentligvis skal jeg klare å være aktiv her, og muligens gi litt inspirasjon!

legg meg til som venn

Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits