Tips til Halloween kostymer!

Nå er det bare en dag til Halloween og det er mange som gleder seg til det! Jeg har for lenge siden vokst fra og gå rundt å tigge godteri, men selve kostyme delen er noe jeg elsker! Hvert år liker jeg å kle meg ut og bruke noe fanzy halloween sminke. Kanskje blir det litt ekstra godteri og et lite skrekkfilm marathon også.

For dere som vil kle dere ut, men ennå ikke vet hva dere skal være, skal nå få noen tips på et par enkle kostymer som du kanskje allerede har i klesskapet.

 

 

MumieDette er et kjempeenkelt prosjekt! Alt du trenger en dorull eller to og så er det bare å starte surringen.

 

Heks: Finn frem en enkel kjole, en heksehatt og utifra det er det bare fantasien din som kan stoppe deg. Kanskje har du et kosteskaft, eller en parykk? Eller kan du finne noen sminketips på youtube for å gjøre noe ekstra ut av det?

 

Vampyr: Dette er et veldig enkelt kostyme. Du trenger ikke nødvendigvis noen spesielle klær, men kanskje du har en kappe som kunne passet? Ellers får man lett tak i billige vampyrtenner og bitemerker er lett og finne videotips på youtube for. Trenger du noe blodlignende er rød konditorfarge en ingrediens ihvertfall jeg har brukt mye fordi den er veldig mørk rød og flytende.

 

► Zombie: Riv opp noen gamle klær og innta rollen som en sulten zombie. Når det gjelder sminke vil som regel en zombie se litt sliten, død eller kanskje trøtt ut? Du finner selvsagt masse videoer på youtube (hehe youtube er min beste venn). Ellers er det fantasien din som setter grenser!

 

Katt: Her er det kanskje svarte klær som gjelder, en hale, et par katteører og kanskje noen værhår. Ellers så er det fullt mulig og være andre dyr og!

 

Porselendukke: Du vet de dukkene som du måtte være ekstra forsiktige meg for at de ikke skulle knuse?  De med store øyner og likblek hud? De kan være både søte og skumle, i dette tilfelle kan de bli skumle. Alt du trenger er en kjole som kanskje er litt lik de dukkene har, store øyne, blek hud og kanskje vil du legge til noen sprekker eller gjøre dukken skummel på et vis?

 

Skjelett: I kostyme delen er det enten svarte klær som gjelder eller noe annet kreativt du finner på.  Sminken tar utgangspunkt i hvit hud og svart der du vil fremheve tomrom som rundt øynene, innhulte kinn osv.

 

Harry Potter/en trollmann: Dette er et lett og greit kostyme som aldri slår feil. For Harry Potter er det runde briller og et sik-sak lyn i pannen som gjelder. For hermine kan du krølle håret og ta med det en bok. Det er bare å være kreativ!

 

White 2 Piece Egyptian Mummy Costume,sexy horror costume, sexy horror costumes, sexy costumes, sexy costume, sexy adult costumes,rocky horror costume, rocky horror costumes, horror movie costumes, columbia rocky horror costume, horror costumes,halloween hDo you know cat bats?Yes, Make Up!UntitledUntitled | via TumblrHappy halloween 🎃😁LS harry potter tumblr - Buscar con Google

Hva er dine planer for halloween?

 

4 kommentarer

Bergensergenser

30.10.2015 kl.19:34

Kule og bra idéer! jeg skal selv være dukke. Ikke helt porselen dukke, men nesten ;-P jeg skal være en "knust dukke". Så blir jo litt likt (:

geekyseahorse

30.10.2015 kl.23:54

Bergensergenser: Takk! Så gøy! :D

sentrumjenta

02.11.2015 kl.17:09

Så fint innlegg :D flotte tips ha en flott kveld <33

geekyseahorse

03.11.2015 kl.21:11

sentrumjenta: Tusen takk! :D <3

Skriv en ny kommentar

En sjøhest som nerder alt mulig rart! ^^ Musikk, kunst, gaming, serier osv. Min lidenskap er og jobbe med musikk og ellers er jeg en nybegynner cosplayer! Forhåpentligvis skal jeg klare å være aktiv her, og muligens gi litt inspirasjon!

legg meg til som venn

Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits