Super mario!

Super Mario er en gammel klassikere jeg virkelig ikke kan gå lei!

I noen perioder spiller jeg et eller annet Mariospill i ett! Nå idet siste har jeg ikke hatt tid til å gjøre så mye annet enn lekser. Det er ihvertfall sånn jeg føler det. Hvis jeg har hatt en lang skoledag (som er noe jeg har tre dager i uka) så er det som frister mest søvn. Jeg føler meg dessverre alt for lite uthvilt på skolen og trøtt er jeg konstant. Så da er det mye fritid som går bort.

I det siste har jeg følt en stor trang til å spille nintendo wii, men jeg har ikke hatt wii'en koblet til på lenge. Så her en dag bestemte jeg meg for at jeg måtte gjøre det. Et av spillene som fristet mest var Super Mario. Og jeg kan vel si at det ble en god stund før det ble leggetid. Det er utrolig godt å bare kunne gjøre noe man liker samtidig som man bare glemmer alt annet i livet som man må huske på. For meg fikk denne "spilløkta" meg til å bli mye mindre stressa og jeg vil prøve å sette av mer tid til slikt i hverdagen min. 

 Er du glad i Mario?

 

6 kommentarer

PandaCat~<3

04.11.2015 kl.18:55

Mario <3

geekyseahorse

04.11.2015 kl.19:55

PandaCat~: JAA! :DD

CINDY Z.

04.11.2015 kl.20:52

Ja, har akkurat samme spill på Wii-en :)

Garden Gamer - Følg!

04.11.2015 kl.21:57

Absolutt ingen kan ta Marios plass!

Har du prøvd Super Mario Maker på WII U? Overraskende morsomt:)

geekyseahorse

04.11.2015 kl.22:32

CINDY Z.: Så gøy! :D

geekyseahorse

04.11.2015 kl.22:33

Garden Gamer: Helt enig!
Har dessverre ikke fått gjort det ennå, men nå vet jeg hva jeg skal gjøre! :D

Skriv en ny kommentar

En sjøhest som nerder alt mulig rart! ^^ Musikk, kunst, gaming, serier osv. Min lidenskap er og jobbe med musikk og ellers er jeg en nybegynner cosplayer! Forhåpentligvis skal jeg klare å være aktiv her, og muligens gi litt inspirasjon!

legg meg til som venn

Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits