Let it snow

Let it snow!

Dagene går og går, og går, og jeg venter fortsatt på den ordentlige vinteren. Let it snow, sier jeg bare! Det går mot desember og jul i en fei og jeg føler at dagene bare har rast forbi. Hvor har de blitt av?

Følelsen av at det har gått flere dager på kort tid, og du føler at du absolutt ikke har fått gjort nesten noen ting er egentlig ganske ekkel. Tiden før jul er alltid fullstappa av skolearbeid og jeg følte at det var helt fantastisk og bli ferdig med tre innleveringer i løpet av denne helga. Nå venter jeg som resten av dere på julen og adventstida, men jeg savner fortsatt det glitrende, hvite teppe som man skal våkne opp til.

Jeg husker godt for bare to år tilbake da jeg våknet på selveste juleaften og det var fortsatt like bart ute. Det var min første opplevelse med en bar jul og jeg håper så absolutt og slippe å oppleve den igjen. Når man er oppvokst langt nord i Norge er man vant til å ha snøen med seg i både to, tre og kanskje fire måneder før juleaften og min første jul uten snø var da som å være i et annet land. Dette er noe jeg absolutt savner med å bo i nord-Norge. Å kunne være trygg på at det alltid blir en hvit jul, selv om man kanskje må regne med noen hvite høsttider og kanskje en liten hvit vår og!

 

"i'm dreaming of a white christmas just like the ones i used to know"

snowfoxsnowsnowwintersnowsnowsnowsnow

Weheartit

2 kommentarer

CINDY Z.

22.11.2015 kl.18:13

Fantastisk, snart kommer snøen :)

geekyseahorse

23.11.2015 kl.17:09

CINDY Z.: Får håpe på det! :D

Skriv en ny kommentar

En sjøhest som nerder alt mulig rart! ^^ Musikk, kunst, gaming, serier osv. Min lidenskap er og jobbe med musikk og ellers er jeg en nybegynner cosplayer! Forhåpentligvis skal jeg klare å være aktiv her, og muligens gi litt inspirasjon!

legg meg til som venn

Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits