SELGER KLÆR OG SKO!

Hei!

Jeg har nå ryddet i skap og skuffer og funnet frem litt klær og sko som jeg ikke lenger trenger\bruker. Tenkte at det var fint å legge ut tingene her. Her er finn-annonsene mine hvor du også kan kontakte meg og lese mer! ---> http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=71774061  og  http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=71772384

100,- (str.M)75,- (str.M)

 

100,- (str.M)

 

50,- (str.40)

 

50,- (str. 39 NB! litt små i str.)

 

150,- (str.39)

 

75,- (str.38)

 

50,- (str.41)

 

40,- (str.38)

 

60,- (str.40)

 

30,- (str.34)

 

40,- (str.S, men stor i str.)

100,- (str. 40)

 

50,- (str.41)

 

Som sagt står det mer info. i FINN-annonsene og om det er noe annet er det bare og spørre! :)

 

Noe du likte? 

Super mario!

Super Mario er en gammel klassikere jeg virkelig ikke kan gå lei!

I noen perioder spiller jeg et eller annet Mariospill i ett! Nå idet siste har jeg ikke hatt tid til å gjøre så mye annet enn lekser. Det er ihvertfall sånn jeg føler det. Hvis jeg har hatt en lang skoledag (som er noe jeg har tre dager i uka) så er det som frister mest søvn. Jeg føler meg dessverre alt for lite uthvilt på skolen og trøtt er jeg konstant. Så da er det mye fritid som går bort.

I det siste har jeg følt en stor trang til å spille nintendo wii, men jeg har ikke hatt wii'en koblet til på lenge. Så her en dag bestemte jeg meg for at jeg måtte gjøre det. Et av spillene som fristet mest var Super Mario. Og jeg kan vel si at det ble en god stund før det ble leggetid. Det er utrolig godt å bare kunne gjøre noe man liker samtidig som man bare glemmer alt annet i livet som man må huske på. For meg fikk denne "spilløkta" meg til å bli mye mindre stressa og jeg vil prøve å sette av mer tid til slikt i hverdagen min. 

 Er du glad i Mario?

 

Tips til Halloween kostymer!

Nå er det bare en dag til Halloween og det er mange som gleder seg til det! Jeg har for lenge siden vokst fra og gå rundt å tigge godteri, men selve kostyme delen er noe jeg elsker! Hvert år liker jeg å kle meg ut og bruke noe fanzy halloween sminke. Kanskje blir det litt ekstra godteri og et lite skrekkfilm marathon også.

For dere som vil kle dere ut, men ennå ikke vet hva dere skal være, skal nå få noen tips på et par enkle kostymer som du kanskje allerede har i klesskapet.

 

 

MumieDette er et kjempeenkelt prosjekt! Alt du trenger en dorull eller to og så er det bare å starte surringen.

 

Heks: Finn frem en enkel kjole, en heksehatt og utifra det er det bare fantasien din som kan stoppe deg. Kanskje har du et kosteskaft, eller en parykk? Eller kan du finne noen sminketips på youtube for å gjøre noe ekstra ut av det?

 

Vampyr: Dette er et veldig enkelt kostyme. Du trenger ikke nødvendigvis noen spesielle klær, men kanskje du har en kappe som kunne passet? Ellers får man lett tak i billige vampyrtenner og bitemerker er lett og finne videotips på youtube for. Trenger du noe blodlignende er rød konditorfarge en ingrediens ihvertfall jeg har brukt mye fordi den er veldig mørk rød og flytende.

 

► Zombie: Riv opp noen gamle klær og innta rollen som en sulten zombie. Når det gjelder sminke vil som regel en zombie se litt sliten, død eller kanskje trøtt ut? Du finner selvsagt masse videoer på youtube (hehe youtube er min beste venn). Ellers er det fantasien din som setter grenser!

 

Katt: Her er det kanskje svarte klær som gjelder, en hale, et par katteører og kanskje noen værhår. Ellers så er det fullt mulig og være andre dyr og!

 

Porselendukke: Du vet de dukkene som du måtte være ekstra forsiktige meg for at de ikke skulle knuse?  De med store øyner og likblek hud? De kan være både søte og skumle, i dette tilfelle kan de bli skumle. Alt du trenger er en kjole som kanskje er litt lik de dukkene har, store øyne, blek hud og kanskje vil du legge til noen sprekker eller gjøre dukken skummel på et vis?

 

Skjelett: I kostyme delen er det enten svarte klær som gjelder eller noe annet kreativt du finner på.  Sminken tar utgangspunkt i hvit hud og svart der du vil fremheve tomrom som rundt øynene, innhulte kinn osv.

 

Harry Potter/en trollmann: Dette er et lett og greit kostyme som aldri slår feil. For Harry Potter er det runde briller og et sik-sak lyn i pannen som gjelder. For hermine kan du krølle håret og ta med det en bok. Det er bare å være kreativ!

 

White 2 Piece Egyptian Mummy Costume,sexy horror costume, sexy horror costumes, sexy costumes, sexy costume, sexy adult costumes,rocky horror costume, rocky horror costumes, horror movie costumes, columbia rocky horror costume, horror costumes,halloween hDo you know cat bats?Yes, Make Up!UntitledUntitled | via TumblrHappy halloween 🎃😁LS harry potter tumblr - Buscar con Google

Hva er dine planer for halloween?

 

Over The Garden Wall

God kveld!

En av mine absolutt favoritt serier fra forrige høst var en serie kalt Over The Garden Wall. Det er en animasjonsserie som består av 10 episoder og de er ikke veldig lange. Selve handlingen i serien går ut på at det er to brødre som har gått seg vill i en skog full av magi. Hver episode tar utgangspunkt i reisen og de møter på mange mennesker og vesener og får mange spesielle opplevelser.

Dette er en serie jeg så for første gang ifjor og jeg elsket den! Den gir meg en spesiell høstfølelse jeg ikke har fått av noen andre serier, så jeg kan virkelig si at jeg gleder meg til å få startet på denne serien igjen.

wirt, beatrice, and Greg image

 

wirt, gif, and Greg image

                   Bildet og GIF'en er funnet på weheartit.

Ha en fin kveld videre!

 

Rydde, rydde, rydde

God ettermiddag! :)

Nå har jeg tatt fatt på gårsdagens oppgave som var å bli ferdig å rydde rommet mitt. Det tar sin tid det kan man vel si seg enig i, men det verste er når du finner igjen så mye gøy du hadde glemt du hadde. Det er nok der jeg bruker mest tid. Åj jeg har jo et munnspill liggende og jeg har ennå ikke lært meg det. Nei, da er det bare og gå til youtube og finne en "tutorial" på det. Wooops så ble jeg sittende og spille på munnspillet i en time eller to.

Dette skjedde meg for bare noen uker siden da jeg skulle rydde. Veldig ofte så forekommer slike episoder, og da er det kanskje ikke så rart ryddingen tar flere timer eller også opp til flere dager. Heldigvis begynner jeg og nærme meg slutten av rotet mitt. Nå gjenstår bare det å henge opp klærne som er ferdig vasket og sortere litt klær, ta frem varmere gensere osv. 


Ha en fin ettermiddag\kveld videre! :)

Cozy evening!

God ettermiddag\kveld til dere alle!

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en lang skoledag og akkurat nå var det ingenting annet som fristet enn å slappe av. Så nå har jeg lagt bort alt av lekser og andre gjøremål som har fulgt meg hele uken, og har rett og slett tatt meg et lite avbrekk. Noen ganger er det utrolig godt å kunne gjøre det. Jeg pakker bort alt av skole relaterte ting så langt unna meg som mulig og så finner jeg frem noe jeg liker å gjøre og kan kose meg med.

I dag ble det lesing. Jeg har bestemt meg for å lese hele Harry Potter serien (igjen!) i løpet av høsten. Denne serien er min absolutte favoritt og det kommer det mest sannsynlig alltid til å være! Så nå har jeg tatt på meg pysjen, kosesokkene og funnet frem et pledd og en kopp te. Så nå er det bare å sette i gang med lesingen!

Jeg ønsker dere alle en fin kveld videre!

App: Where to get

Har noen her hørt om appen "where to get"?

Where to get er en helt fantastisk app som har hjulpet meg mye. Appen er et slags sosialt nettverk hvor man kan poste bilder av noe man leter etter et sted å få kjøpt (gjerne på nett) og dermed vil andre brukere hjelpe deg å finne det. F.eks. si at du finner et bilde på en inspirasjonsside hvor du ser noen sykt kule sko som du veldig gjerne kunne tenke deg. Dessverre har du ikke sett de samme skoene i noen butikker eller nettbutikker du bruker å besøke. Da kan du legge bildet ut i denne appen og du vil få masse tips med både linker og bilder til hvor du kan få tak i nettopp disse skoene. 

Denne appen kan virke ganske lik The hunt appen. I prinsippet er den vel det siden de går ut på det samme. Uansett så foretrekker jeg wheretoget appen fordi jeg føler at den er mer ryddig og jeg finner så utrolig mye mer inspirasjon der. Dersom du kunne tenke deg å prøve ut denne appen er den gratis og jeg mener den befinner seg i både app store og google play.Har du prøvd denne appen?

The cutest phone cases!

Disse tre dekslene er mine tre favoritter, de er så utrolig søte!  Eneste problemet med det største er at det er så stort at en ikke får det i lomma en gang. Uansett så er de verdt å bruke siden de setter et ekstra smil på munnen min i en ellers så travel og til tider grå hverdag. I morgen er det mandag igjen, og tilbake til skolen så for å lyse opp starten på ei ny uke går jeg for Totoro dekselet mitt i morgen! :D


Jeg håper dere alle får en fin søndag videre! 

Les mer i arkivet » Februar 2016 » November 2015 » Oktober 2015
En sjøhest som nerder alt mulig rart! ^^ Musikk, kunst, gaming, serier osv. Min lidenskap er og jobbe med musikk og ellers er jeg en nybegynner cosplayer! Forhåpentligvis skal jeg klare å være aktiv her, og muligens gi litt inspirasjon!


legg meg til som venn

Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits