"Pokemon I choose you"

Hvor mange av dere kjenner til Pokémon?

Jeg vet at Pokémon er det mange som har vokst opp med. Vi så på programmet på alle mulige barnekanaler, og husker dere at dere kjøpte og byttet både Pokémon kort og figurer? Jeg husker ihvertfall Pokémon veldig godt fra min barndom. Mine tidligste minner går tilbake når jeg var rundt 3-4 år og brukte og se på Pokémon. Jeg husker jeg hadde Pokémon pysjamas og sengetrekket med Pikachu på lever den dag i dag og blir også tatt i bruk vel og ofte. Jeg husker alle Pokémon kortene vi byttet og målet var å ha pokémonene med høyest level og beste "attack". De fleste av mine Pokémon figurer lever nå i dag og står utstilt på rommet mitt og gir meg gode minner!

Dette er jo en ting mange husker fra sin barndom, når det gjelder meg kommer jeg alltid til å kose meg med å se på Pokémon. De første par tre månedene i år bestemte jeg meg for å starte å se hele serien (på nytt hehe). Jeg ble ferdig med den første sesongen som inneholder bortimot 100 eppisoder, men lengre kom jeg ikke. Grunnen er vel at jeg er ganske flink til å starte på en haug serier og så aldri få fullført dem. Men denne serien må fullføres! Hvor lang tid jeg kommer til å bruke aner jeg ikke, men at jeg skal starte på sesong 2 akkurat nå, DET er sikkert!

Så nå er det bare å sette i gang, denne serien har jeg gledet meg til å fortsette på! 


Hva synes du om Pokémon? :)

Les mer i arkivet » Oktober 2015
En sjøhest som nerder alt mulig rart! ^^ Musikk, kunst, gaming, serier osv. Min lidenskap er og jobbe med musikk og ellers er jeg en nybegynner cosplayer! Forhåpentligvis skal jeg klare å være aktiv her, og muligens gi litt inspirasjon!


legg meg til som venn

Kontakt


din epost adresse


Kategorier
Arkivgratisdesign av Tonjemt
hits