Let it snow

Let it snow!

Dagene går og går, og går, og jeg venter fortsatt på den ordentlige vinteren. Let it snow, sier jeg bare! Det går mot desember og jul i en fei og jeg føler at dagene bare har rast forbi. Hvor har de blitt av?

Følelsen av at det har gått flere dager på kort tid, og du føler at du absolutt ikke har fått gjort nesten noen ting er egentlig ganske ekkel. Tiden før jul er alltid fullstappa av skolearbeid og jeg følte at det var helt fantastisk og bli ferdig med tre innleveringer i løpet av denne helga. Nå venter jeg som resten av dere på julen og adventstida, men jeg savner fortsatt det glitrende, hvite teppe som man skal våkne opp til.

Jeg husker godt for bare to år tilbake da jeg våknet på selveste juleaften og det var fortsatt like bart ute. Det var min første opplevelse med en bar jul og jeg håper så absolutt og slippe å oppleve den igjen. Når man er oppvokst langt nord i Norge er man vant til å ha snøen med seg i både to, tre og kanskje fire måneder før juleaften og min første jul uten snø var da som å være i et annet land. Dette er noe jeg absolutt savner med å bo i nord-Norge. Å kunne være trygg på at det alltid blir en hvit jul, selv om man kanskje må regne med noen hvite høsttider og kanskje en liten hvit vår og!

 

"i'm dreaming of a white christmas just like the ones i used to know"

snowfoxsnowsnowwintersnowsnowsnowsnow

Weheartit

Inspirasjon: Winter is coming!

treecupcakesnowsnowchristmassnowsnowstarbuckswinter

Bildene er fra weheartit.

Inspirasjon fra oktober!

| Falling into AutumnSweater Weather🍁❄ | via TumblrIldikowinter | Tumblrchristmas feeling... cup of tea...autumnUntitledɪɴғɪɴɪᴛʏ ♕😱😱😱

Bildene er fra weheartit.

Røde, oransje og gule

God ettermiddag!

Nå sitter jeg her å nyter at gymtimen ble en hel time kortere, imens jeg ser ut på høstværet ute. Det er regn i luften, men for meg gjør det egentlig ingenting. Vi kan ikke glemme alt det positive når regnet kommer. Det er fortsatt nydelig høst natur ute! Bladene henger halvveis på trærne eller så er de allerede på bakken. De gjør veien så mye mer fargerik og det er ihvertfall nok til å sette et smil på munnen min! 

De røde, oransje og gule bladene må være noe av det jeg liker aller best med høstnaturen. Hele verden endrer farger! Nå er det gule, oransje, røde og brune farger som dominerer i naturen, og det er joe egentlig helt greit at vi kan få litt variasjon i hverdagen.

TheVanityLookwarming upUntitledUntitledUntitledfall auf TumblrTumblrAutumnUntitled

Slenger med litt inspirasjonsbilder fra weheartit'en min som du kan finne HER!

 

Topp 10: Fall essentials

1. Skjerf ♥ 2.Varme og gode gensere ♥ 3. En god bok ♥ 4.Te ♥ 5. Stearinlys ♥  6.Lue ♥ 7.Flannel skjorter ♥ 8.Halloween dekorasjoner ♥ 9.Cozy socks ♥ 10.Filmkvelder ♥

Reading UntitledUntitled❤️😍😍😍Lanterncozychilly.Movie

  Bilder er fra weheartit.

Hva er dine fall essentials? 

Welcome back autumn!

Høst! 

Endelig er du her! Personlig så er jeg en av de personene som elsker høsten. Mange ser på denne årstiden som en grå tid hvor gradene faller sammen med lyset. For meg er denne årstiden en måte for meg å snu tankene på. Skolen har startet og det er på tide å konsentrere seg igjen. Det gjør at jeg blir mer fokusert på alt rundt meg igjen, noe jeg virkelig trenger etter en lang ferie hvor jeg egentlig ikke har fått gjort noe særlig fornuftig. Selvfølgelig er det fint med sommer og sol, men tenk på alt det positive med høsten! Høstmote, mørke og koselige kvelder, blader i alle høstens farger, store skjerf og varme gensere du nærmest kan flytte inn i! Dette er definitivt min favoritt årstid!

 

Fall - AlyIsBoredTreesFallNice<3warming upTheVanityLookUntitledMy Little Fall Bucket List of 2015

Bilder er hentet fra Weheartit. Følg meg gjerne HER!

Les mer i arkivet » November 2015 » Oktober 2015
En sjøhest som nerder alt mulig rart! ^^ Musikk, kunst, gaming, serier osv. Min lidenskap er og jobbe med musikk og ellers er jeg en nybegynner cosplayer! Forhåpentligvis skal jeg klare å være aktiv her, og muligens gi litt inspirasjon!


legg meg til som venn

Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits