Take me back to Great Britain!

Nå om dagene drømmer jeg så alt for mye om å reise tilbake til de britiske øyene. 

Min første og eneste reise (så langt) til England og London var i februar 2014. Det var en del av min konfirmasjonsgave og London hadde lenge stått på min reisemål-liste. Jeg har alltid elsket tanken på å oppleve den engelske\britiske kulturen og landskapene. Harry Potter serien ga meg mine første forventninger om den britiske dialekten og mye forventninger til kulturen. 

Om det er et sted i Europa jeg kunne dratt til så er det til de Britisk\irske øyene. Altså England, Scotland, Wales eller Irland. Jeg elsker hvordan det engelske språket er ulikt i form av interessante dialekter  og alle murhusene som ser ganske like ut. Nå i høst har jeg hatt en utrolig stor trang til å reise tilbake til "over dammen". Noen drømmer er å besøke "The making of Harry Potter", shopping i Oxford Street. sightseeing i London for å se hvor div. Sherlock og Doctor Who scener er inspilt (heheh ^^), se en musikal + å besøke andre kjente attraksjoner.

I mellomtiden er alt jeg kan gjøre å se tilbake på gamle minner fra en fantastisk by!

Hva er ditt "Take me back" sted? 

Les mer i arkivet » Oktober 2015
En sjøhest som nerder alt mulig rart! ^^ Musikk, kunst, gaming, serier osv. Min lidenskap er og jobbe med musikk og ellers er jeg en nybegynner cosplayer! Forhåpentligvis skal jeg klare å være aktiv her, og muligens gi litt inspirasjon!


legg meg til som venn

Kontakt


din epost adresse


Kategorier
Arkivgratisdesign av Tonjemt
hits